ervaar-left-foto
ervaar-titel

“Ik heb van Susanne geleerd om anders naar dingen te kijken. Ze heeft me geleerd om positiever naar dingen te kijken en ik heb geleerd om dingen waar ik mee zit los te laten. De manier waarop ze met me praat is heel fijn. Ik vind haar erg lief en voel me fijn bij haar.”
Fiep, 11 jaar

“Ik vond het leuk om naar Susanne toe te gaan. We hebben leuke dingen gedaan. Het gaat beter met mij en de juf zegt het ook.”
Jelle, 8 jaar

“Ik ben me bewuster geworden van mijn eigen patronen in mijn denken en doen en heb daardoor veranderingen kunnen aanbrengen. Ik sta steviger in mijn schoenen, luister beter naar mezelf en heb mijn eigen grenzen leren aangeven.”
Petra

“De ontvangst was fijn (huiselijk). Het eerste gesprek gaf mij gelijk een positief gevoel. Ik kon puur even mijn verhaal vertellen. Het geven van handvatten, niet alles in één keer maar op het  juiste moment, is prettig. Het krijgen van inzicht in de situatie was voor mij heel fijn en gaf overzicht. Het benoemen wat je goed doet, geeft zelfvertrouwen.Ik ben nog steeds blij dat ik bij Susanne terecht ben gekomen.”
Rene

“Onze dochter van 9 zat in een lastige sociale situatie in de klas. Zij kiest liever geen partij en werd daar steeds toe gedwongen waardoor zij in voor haar zeer ongemakkelijke conflictsituaties terecht kwam. We hebben haar een traject bij Susanne aangeboden en zagen haar na enkele gesprekken al onafhankelijker worden. Na het traject zien we duidelijk een andere houding bij haar. Ze laat niet meer door anderen bepalen met wie ze mag spelen, kiest haar eigen pad en haalt letterlijk haar schouders op als vriendinnetjes daar een vervelende mening over hebben. Haar leerprestaties zijn aanzienlijk verbeterd en ze gaat nu weer met heel veel plezier naar school.”
Sam

“Hoi Suus. Ik vond het fijn om bij jou te zijn want je hebt mij heel goed geholpen met dat pest gedoe. Ik vond het leuk omdat ik allemaal knutsel en teken opdrachten kreeg. Ik vond het gezellig omdat we lekker konden kletsen en omdat het lekker knus was. En je hebt me heel goed geholpen met wat ik wou. Zelf doen wat ik wil.”
Kate, 9 jaar

Meer info